CCFL “ангелски очи”

car tuning

Дизайна на фаровете често правят колата различима от всички останали. Едно от оригиналните решения за промяна на визията на автомобила и придаване на характерна и уникална особеност на силуета е вграждането на автомобилни крушчици тип „Ангелски очи”.

Метода е разработен през 90-те год. и до съвсем скоро се ползваше само при фабрични модели. С навлизането на технологиите и завишаването на производствените процеси, напълно е възможно да се вземе комплект ангелски очи, който по-късно да се монтира на колата.

В избора на конкретния вид светлинки е необходимо да се прегледа съвместимостта и възможността за инсталиране на дадения модел автомобил също и с типа на фаровете, с които е оборудван. Има и подобни рингове, създадени за повече типове фарове, без да е наложително изрязване или допълнителни модификации.

По естеството си ангелските очи са гривни с гъсто разположени във вътрешността си лампички, които опасват самия фар. Изграждат се по 3 технологии – CCFL – ползваща хладен катод, приличаща на луминисцентната светлина, LED – лед крушки и RGB – нова генерация рингове, излъчващи 2 пъти по-силна светлина при съпоставка с тази на CCFL модификацията. Животът им е удължен до 100000 часа! Излъчваната светлина е в много различни багри.

Би могло да се вграждат като на предните така и на задните светлинни елементи на автомобила. Наистина няма ограничение дали ще са позлвани в секцията на фаровете или мигачите.

Плюс добрия дизайн ринговете подобряват и светлината на пътя, правещи ги освен декоративен и функционален елемент, подобряващ управлението на автомобил през неосветената част от деня.

Достъпната цена и относително елементарния монтаж и демонтаж на голяма част от фаровете, правят ринговете все по-предпочитан тунинг аксесоар. Чудесно решение за освежаването и осъвременяването на вашия собствен лек автомобил.

Намерете още информация: тук

admin

View more posts from this author