3 съвета при избор на хладилник от totalshop.bg

Купуването на хладилник не е лека задача. Ако вземете грешно решение, ще трябва да живеете с него години, може би дори десетилетие или повече. Не се отчайвайте обаче.

Хладилкник не се купува често и за това е добре да прочете това ръковоство.

Това ръководство излага обичайните грешки, които хората правят при закупуването на хладилник и е изработено благодарение на сайта за една техника totalshop.bg

Кои са честите грешки при избор на хладилник?

хладилници crown

Не е изненадващо, че има много клопки, които трябва да се избягват. В списъка има неща, които трябва да имате предвид, преди да влезете в магазина или да кликнете върху бутона за покупка.

Единият е да изберете грешен стил и цвят за вашата стая до самата марка на хладилника.

Друга грешка, е че не се мисли за капацитета и нуждите ви за съхранение на храна. Детайлите също са важни.

Има ли отделения за котлети, сирене, млечни продукти? Може би не ви пука, но поне проверете, преди да го закупите.

Екстри като ледогенератори , дозатори за вода и автоматични пълнители за вода , които ще използвате всеки ден, могат да направят голяма разлика, а дори камерите и интелигентността също са ключови фактори.

И нещо, което е задължителна функция за някой друг, може да е загуба на пари за вас, така че разбирането на това, което плащате, има значение.

Купуване на грешен цвят на хладилник

Хладилниците може да са големи кутии, но далеч не са монолитни. Те се предлагат в различни форми, размери и дизайн. Всеки стил има своите силни и слаби страни. Някои видове хладилници обикновено струват по -малко, но няма да предлагат много изискани функции. Други са склонни да имат най -новите камбани и свирки плюс огромна цена и голям размер.

Купуването на уред в грешен стил може да означава лоши новини. Може да се забиете с подута сметка, изобщо без излишни неща или нещо, което няма да се побере там, където искате. Ето кратко описание на основните стилове на хладилници, за да знаете какво да очаквате

Хладилник без фризер

Класическият дизайн на хладилника, топ моделите в стил фризер съществуват от десетилетия. Те имат основна охладителна секция за прясна храна и по -малко отделение за фризер над нея. Ако имате нужда от много място за съхранение на замразени продукти, този стил хладилник не е идеален. Те също са доста елементарни уреди и им липсват екстри като дозатори за вода на вратата и автоматични ледогенератори. Обратната страна е, че те са по -достъпни и по -компактни от другите стилове на хладилници.

Купете: Ако искате да спестите пари, не се нуждаете от изискани екстри и разполагайте с малка кухня

Не купувайте: Ако искате висок стил, много място за съхранение и луксозни функции.

Долен фризер

Средно тези хладилници се предлагат в малко по -големи размери от горните фризери. Те също имат обърнато оформление с по -голямата си фризерна секция на дъното. Охладената секция за прясна храна се намира над нея. Докато моделите с долни фризери осигуряват по -лесен достъп до пресни продукти, замразените храни ще бъдат по -трудно достъпни. Дори подпомогнати от фризерни врати в стил чекмедже, все пак ще трябва да се наведете, за да вземете това, което искате.

Купете: Ако искате повече място за замразени храни от най -добрите фризери и по -лесен достъп до пресни продукти.

Не купувайте: Ако не можете да издържите, за да стигнете до замразена храна.

Моделите един до друг предлагат баланс между спестяване на пространство и предоставяне на допълнителни функции. Те са разделени по средата с две врати, едната за фризера отляво, а другата за хладилника отдясно. Вратите им също са сравнително тесни, тъй като не се люлеят толкова далеч. Не очаквайте специални чекмеджета за бързи напитки или лесен достъп до детски закуски. Хладилниците един до друг имат много фризер и хладилни камери. Някои модели също се предлагат с фантастични добавки, като например ледогенератори, диспенсери за вода и сензорни контроли.

admin

View more posts from this author