По какъв начин да го омагьосаме?

women dressesРазбира се това е много интересно питане, на който не малко момичета и дори жени на средна възраст не могат да отговорят.

Сега многообразието от дамски дрехи съдейства на дамите да се преборят в този недвусмислен ребус. Дамски дрешки и аксесоари, дамски панталони, дамски тоалети, поли, шлифери, палта, женски връхни дрехи и какви ли още не дрехи и аксесоари се наблюдават в шкафа на всяка тачеща себе си дама. Точно този подбор може спокойно да помогне на дамите да завоюват сърцето на конкретен мъж или пък да се почувстват хубаво и на мястото си.

Ако наистина искате той да ви обърне внимание не залагайте на дълги женски панталони, които са по-широки. Ако зададете въпрос на конкретен господин какво точно предпочита измежду джинси плътно прилепнали по крака и широк панталон, той сигурно е, че не би избрал второто. В случай, че имахте опция залагате на дънки, като те са по плътно прилепнали. Все пак ако питаме силната половина какво реално предпочетат измежду джинси и къса поличка, то отново коректният отговор ще бъде вторият.

За да подмамите необходимото внимание на господата вземете предвид скромната действителност, че те се наслаждават на тялото на жената и колкото доста от виждат от него, доста по-хубаво и толкова по-внушителен ефект ще имат дрехите ви върху самия него.

Така например е желателно да разчитате на женски поли с мини мерки и атрактивни цепки.

Все пак нека те да не са много ексентрични. Мъжете обичат дамските крачета, ето защо дамски полички или скъсени роклички са за предпочитане, най-вече през горещите дни от лятото. Късите панталонки също са секси и ви дават възможността да комбинирате разнообразни блузи с тях, туикники, също така и много различни типове обувки с по-висок ток или може по-малки.

Докато става дума за обувки, господата също така не са равнодушни относно тях. Поради дадената причина ако случайно вие сте фен на ниските равни обувки, но бихте искали да заинтригувате мъжете, то е нужно да предпочетете високи токчета. А те задължително ще се харесат на силния пол.

Съвсем друго което би могло да предизвика вниманието към вашата личност са блузите, като са по-отворени. Дадено деколте е в състояние да се хареса на мъжете, също така ако то е адски голямо тогава самата вие ще станете за подигравки и вместо да карате господата единствено да се заглеждат по вас в захлас вероятно ще постигнете обратен резултат и лъжовно възприятие.

Открийте повече информация: дамски гащеризони

admin

View more posts from this author