Как да изберем батут за деца – препоръки от igra4ka.bg

Ако търсите съвети как да изберете батут за деца, значи сте на правилното място.

Има няколко грешки, които хората правят родителите, когато купуват първия си батут, което често води до това, че се налага да харчат повече пари за отстраняване на проблема!

детски батут

Ако направите малко проучване предварително, можете да избегнете тези грешки и това вероятно ще задържи повече пари в джоба ви, гарантирайки, че тези, които използват батута, са в безопасност и всички ще се забавляват!

Има няколко често срещани грешки, които хората правят, когато купуват батут и за да не ги правите, продължете да четете и бързо ще разберете как да изберете батут и да избегнете тези проблеми!

Ето най-честите грешки при избор на детски батут, споделени с нас от igra4ka.bg.

Грешка №1 При избора на батут: Неправилното определяне на пространството в задния двор

Когато планирате да добавите батут към задния си двор, по -голямото НЕ винаги е по -добро. Ако имате ограничено място, прекалено големият батут ще удари или дървета, или палубата ви, или други препятствия. Това може да причини повреда на корпуса на батута или да създаде опасност около вашия батут.

За повече основни съвети за безопасност прочетете ръководството за съвети за безопасност на батут. Когато обмисляте покупката на батут, измерете ширината и дълбочината на двора и го сравнете с размера на батута, а не само с размера на постелката.

Ако сте ограничени в пространството, можете да изберете овален батут или такъв от Springfree, където пружините са под батута, което го прави по -малък в диаметър от другите батути!

Грешка № 2 Не проучвате дали искате заграждение или не

Корпусите се препоръчват от здравни специалисти и производители на батути. Те почти ще премахнат нараняванията при падане от децата, които се отскачат от батута. Мнозина също така гарантират, че тези, които скачат, не могат да бъдат хванати в изворите. Когато изследвате най -добрия батут за вашето семейство, помислете как кутията е прикрепена към батута и дали е прикрепена към постелката или отвън.

Грешка # 3 Не се проверява дали са налични резервни части

Батутите не са проектирани да издържат вечно. Нищо в наши дни не е предназначено да издържи, но ако не искате гигантска болка в очите в задния двор след няколко сезона, уверете се, че закупеният от вас батут има резервни части от производителя. Най -лесният начин да направите това е да потърсите в гугъл марката и да проверите за уебсайт и списък с части.

След като получите вашия батут, запазете копие от ръководството с инструкции със списъка с марката и частите, за да можете лесно да получите замени, ако имате нужда от тях в бъдеще!

Грешка № 4 Не проверявайте границите на теглото при закупуване на батут

Докато батутите се препоръчват за един джъмпер наведнъж, за да се предотвратят наранявания, реалността е, че децата обичат да скачат заедно. Ако добавите няколко тийнейджъри, теглото може да скочи БЪРЗО. За батут, който не е предназначен за високи ограничения на теглото, това може да означава провиснала постелка и пренапрегнати пружини. Когато инвестирате в качествен батут, имайте това предвид.

Също така е важно да зазимите батута си, ако живеете в зона, където вали сняг. Снегът може да бъде изключително тежък и да повреди пружините и постелката!
Някои батути се предлагат със стълби, баскетболни обръчи и други аксесоари. Някои не го правят. Когато сравнявате разходите за батути, преди да закупите, проверете какво получавате. Ако вашият не е снабден с колове, помислете за закупуването им за ветровито време или може да имате повреден батут (или къща!)

admin

View more posts from this author