Издава ли една чанта за жена нрава на притежателката си?

bags for womenНаясно ли сте, че определена чанта за жена предлага повече полезна информация за характера и стила на нейната притежателка? В конкретния случай, съществуват 2 вида жени – тези, които се отнасят разпуснато към своята дамска чанта и съдържанието, намиращо се в нея и такива, които се грижат добре за вещите, които са разположени в тяхната дамска чанта, а освен това се грижат и за самата нея и то доста внимателно!

Според психолози, всяка една чанта притежава свой характер, отражение на онзи, на притежателката му. Изваждането на този извод е нормално имайки предвид, че по магазините съществуват огромно количество дамски чанти, продаващи се – най-различни екземпляри, вид, цел, обем, функционалност, големина и т.н.

Има много способи и разнообразни методи, като по тях би могло да се анализира характера на даден индивид, а имайки чанта за жена е точно един от начините, чрез който е възможно да узнаете повече за дамата-собственик на конкретната чанта. Точно това е възможно по 2 варианта. Първият е базирайки се на видимите белези, които отбелязохме вече (визия, модел и т.н.), 2-рия е благодарение на съдържанието намиращо се в конкретната чанта, във вътрешността й.

Предметите биха могли да бъдат наредени, но е възможно да са и разпиляни. Фиксирането на общото състояние, в което се намират вещите в съответната дамска чанта – подредени или разхвърлени, помага за по-бързото изследване на нрава, на дамата-собственик на дамската чанта.

Факт е, че в някои западни страни, при кандидатиране за длъжност и явяване на интервю, много шефове имат изискване или най-вероятно процедура да желаят от претендентките за позицията, да изпразнят абсолютно цялото количество, което се намира в конкретната дамска торба и на базата на откритото, те преценяват дали наистина да наемат съответната жена или пък не.

Възможно е и да звучи адски абсурдно, но е факт, че въпросният метод действа, не само и единствено е ефикасен, но и адски правилен!

Безсъмнено това е така, тъй като в различните типове дамски чанти, има разновиден пълнеж. Например, в голяма част чанти съществуват продукти, взети от кварталния пазар. Друг вид дамски чанти са създадени за козметика, трети само за портмоне и телефон (защото са малки) и съществуват доста дамски чанти, които можете спокойно да намерите в нехаен вид, по-точно да намерите в предметите опаковки, позлвани салфетки и т.н. По-точно все дреболии, показващи, че дадената госпожа е хаотична.

admin

View more posts from this author