Декор за стена – сам си направи

home decoration

Всички знаем как една дори малка декорация на една стена (снимка, красива картина или дори стенен часовник) може да промени вида на абсолютно цялото помещение. Ще Ви ви кажа един лесен метод да си изградите чудесна украса за стената. Украса, която не е възможно да си купите в магазините, но която със сигурност ще предизвика вниманието на гостите ви и ще създаде усмивки по лицата на Вашите близки.

Какво ще трябва за изграждането?

Вземете си едно парче бял картон, голямо листо от стайно или друго растение (с размерите на картона), хартиено тиксо и спрей с цвят – червено, синьо, златно – според нюанса на интериора на стаята.

Как се извършва настоящата хубава идея направи си сам? Не се безпокойте, никак не е трудно или скъпо, имате нужда от няколко обикновени неща. И да Ви липсват, не са адски скъпи.

Нанесете картона върху парчета стар вестник или найлон, за да не изцапате , докато пръскате със спрей. Вземете хартиеното тиксо и облепете края на картона, създайте рамката. Нанесете листото върху картона, задръжте го здраво и пръскайте със спрея. Оставете боята да засъхне и премахвате листото. Хубаво отстранете хартиеното тиксо и почистете остатъците от боя под него.

Чудесно! Поставете изцяло новата си уникална картина в свежа рамка за картини и ще получите красива и много оригинална промяна за вашата стена. Окачете я в хола, кухнята или където прецените, че е подходящо. Където и да я окачите, значително ще поднови помещението и всеки, влизащ в нея.

Може да се радвате с малчуганите, изработвайки заедно тази чудесна идея за къщата или да я сътворите като оригинален дар за имен ден примерно.

admin

View more posts from this author